vola.ro%20

Ceva_Nou_Despre_Razboi pe toate fronturile pentru soarta GuvernuluiIeri – colegi de partid, azi – duşmani politici. E un război în toată regula pentru reduta numită Palatul Victoria, iar lupta se duce peste tot: pe Facebook, la televizor şi la partide. Oameni din PSD îl numesc cu ironie pe Sorin Grindeanu un Robin Hood al politicii româneşti. Premierul şi susţinătorii lui dau replici şi îi cer lui Liviu Dragnea demisia.

Lupta pentru sau, după caz, împotriva celor 233 de voturi care l-ar putea răsturna pe Sorin Grindeanu din funcţia de prim-ministru se dă om la om.

Au ieşit la atac miniştrii demisionari, care spun că nu mai puteau lucra cu şeful executivului. Unii dintre ei sunt însă siguri că se vor întoarce în funcţii după moţiune.

Numai ministrul comunicaţiilor, Augustin Jianu, a ales că nu plece din Guvern

Sorin Grindeanu şi-a actualizat pagina de Facebook cu #dragneademisia, şi a fost preluat de Victor Ponta şi alţi susţinători.

Şeful senatorilor PSD îl ironizează pe Sorin Grindenau, în care vede un Robin Hood al politicii româneşti.

Moţiunea de cenzură prin care Parlamentul va decide dacă Sorin Grindeanu mai rămâne prim ministru va fi dezbătută şi supusă votului miercuri.

sursa video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

evomag.ro%20