10 august 2019. Demonstrația că Dragnea a comandat Jandarmeriei și DIPI represiunea din 2018Malin Bot a realizat un nou material video. Poti susține acum și direct activitatea mea, pe Patreon, aici: https://www.patreon.com/malinbot Poti afla totul despre …

source

loading...

17 thoughts on “10 august 2019. Demonstrația că Dragnea a comandat Jandarmeriei și DIPI represiunea din 2018

 1. Jandarmeria desființată e braț armat al partidului PCR -PSD.Fără criminal in funcțiile publice.Toată administrația publică structurile statului trebuie deparazitate de păduchii Ciumei Penale.

 2. Nu pot sa uit fetele jandarmilor cand am impins prima data gardurile, erau speriati, unul dintre ei a tipat cu frica "nu, nu, nu!", de parca am fi mers peste ei sa ii batem, imediat dupa au luat ei gardurile si le-au tras in spate.

  Totusi am vazut si un jandarm mai agresiv, un protestatar tipa la el, apoi l-a injurat si jandarmul si-a pierdut cumpatul, a vrut efectiv sa ii dea un pumn omului de langa mine care protesta. L-au tras colegii si cel putin de ochii lumii l-au trimis undeva in spate.

 3. Piața Victoriei are o suprafață de 40 000 de mp + străzi adiacente , pe metrul pătrat încap cel puțin 3 persoane ,piața a fost plină !!!
  Rușine televiziunilor infractorilor care mint cu nerușinare că au fost doar 25 000 de protestatari !!!
  Antena 3 , România tv , Digi 24 , Realitatea tv ,Pro tv = Televiziuni mincinoase și manipulatoare !!!

 4. MANIPULARILE nu au dat rezultate la ce TARI, pe unii nehotariti i-au tinut acasa.
  SCANDALAGII s-au facut de ris
  PROVOCATORII devoalati

 5. MALINEEE ,MUNCA TA,JERTFA TA ACTIVITATEA TA ,CURAJUL SI PERSEVERENTA TA ,NE FACE SA FIM DEMNI DE ASA ROMIN SI POATE TREZESTE SI PE CEI CE NU MAI REUSESC SA SE TREZEASCA LA REALITATEA DIN ROMINIA ,NE FACE BINE,CELOR DEPARTE DE TARA. TE IUBIM SI MULTUMIM PT CA EXISTI,OM BUN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');