A fost laș și azi infractorul Dragnea. Ce am vorbit cu el în sala de judecatăMalin Bot. Cine sunt. Ce am făcut. Cine mă susține. De ce #rezist. Mă puteți susține pe pagina: https://www.patreon.com/malinbot Puteți afla totul despre …

source

loading...

24 thoughts on “A fost laș și azi infractorul Dragnea. Ce am vorbit cu el în sala de judecată

  1. Bravo malin, îmi place câ ești genul de om care nu poate fi cumpărat cu bani și nici nu ți-e frica sa spui adevărul.bine… Nu te cunosc dar sper sa fie asa cum cred. Tu poți face bani si altfel din jurnalism dar ai ales sa fii independent, nu slugoi cum sunt majoritatea jurnaliștilor. Îmi vine sa rad de fiecare data când ii vad reacția lui dragnea când te vede. Ești tare, bravo ție.

  2. Femeile alea faceau ele ceva, probabil ca aceleasi servicii ca fosta si actuala pe care le-a plimbat prin costa rica in vila aia… nu primeau banii aia de mila, hai sa fim seriosi.

  3. Deși sunt total de acord cu faptul că Dragnea este vinovat, asta numai instanța poate hotărî. Jurnalismul nu cred că se face așa cum îl faci dumneata și totuși atât timp cât ocupă o funcție în stat nu este " băi Dragnea". Când va fi condamnat definitiv îi poți spune cum vrei dumneata.

  4. Am îmbătrânit printre străini și Romania tot de tâlhari și mafioți este condusă. Speram să văd un anumit progres între timp, nu regres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');