3 thoughts on “Antena 3 – Dăncilă: Miercuri voi decide daca voi candida

 1. Antena3 – Dancila: Miercuri voi decide daca voi candida
  🌹 In direct doamna prim-ministru

  🍚
  🍚 🍚

  Masurile trebuie sa fie foarte dure

  🌌 Felul in care a plecat din acea familie

  👪 Drepturile omului trebuie respectata

  🗻 Mai multa grija cu un copil adoptat

  🌄 Decizie judecatoreasca

  🔴 Nu poti sa iei un copil cu forta

  🏢 Ce poate face Statul.?
  Ce nu poate face Statul ?

  💻 Trebuie vazut tot
  Trebuie sa ia in calcul.ce este mai bine pentru un copil.
  ..
  ….. 🏄

  🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍🎍

 2. Ați câștigat alegerile în 2016 cu deviza ,,dreptate până la capăt", și voi ce-ați făcut ? Când lupta era acerbă cu ,,statul paralel", mulți dintre voi ați trădat, securiștii v- au ,,găsit" scheletele din dulap, alții s-au speriat, iar în final, l-ați trimis la pușcărie pe cel ce se lupta pentru voi toți, și deviza de la alegeri s-a transformat în ,,ca românul nu-i niciunul, unde-s doi, te vinde unul" ! Puteai intra în istorie ca ,,doamna de fier" a României, dar prin duplicitatea de care dai dovadă, faptul că renunți la miniștri și colegi care au ținut capul sus și pieptul înainte, arată că ești doar ,,o păpușă" în mâna păpușarilor din servicii secrete, interne și internaționale, și că ți-e teamă că vei rămâne un șomer de lux, nici nu meriți mai mult ! Nici un câine nu mușcă mâna ce-l hrănește, tu ai mușcat mâna celui ce te-a pus pe scaun, Liviu Dragnea ! Ești demnă de dispreț ! Cum să renunți la un ministru ca Petre Daea sau la un economist ca Darius Vâlcov, la luptători ca Olguța sau Codrin Ștefănescu ? ,,Baronii" sânt din nou la putere și vor duce formațiunea la dispariție, iar dacă vei deveni președinte, acest lucru se va întâmpla repede !

 3. Bună seara!
  V-as ruga să abordați cu d-na Dancila poziția actuală​ a partidului, pe care îl conduce, la față de problemele majore ale societății românești actuale și care, înțelesesem că, fac parte și din programul de guvernare, nu de alta, dar trebuie să știm exact, funcție de poziția partidului, care v-a fi și poziția noastră ca electorat
  1. Legea pensiilor
  De ce nu a fost aprobată până acum în parlament, PSD fiind majoritar? De ce d-na Dancila nu aplică aceeași strategie organizatorică interna care a asigurat menținerea actualului guvern?
  2. Răspunderea magistraților.
  După ultimile evenimente acest obiectiv este absolut necesar.
  Cum se poate explica că în România, codul muncii a prevăzut întotdeauna răspunderea salariaților și are prevăzute sancțiuni materie, disciplina are, penale, după caz, mai puțin magistrații?
  3. Impozitul pe venit
  Dacă pensiile, începând cu ~1500 lei sunt impozitate, ce reținere are guvernul de a nu impozita veniturile tuturor categoriilor de salariați?
  Așteptăm cu interes un interviu cu premierul, cu răspunsuri punctuale, la obiect, gen Olguța Vasilescu ( îmi cer scuze pt comparație, nu am vrut să aduc nici nu afront) , pentru a înțelege noua orientare a partidului de guvernământ.
  Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');