Băsescu: Dragnea și Tăriceanu pot reprezenta Parlamentul la defilarePreședinții celor două Camere pot reprezenta Parlamentul la defilarea de 1 decembrie, la o recepție, dar nu atunci când semnează un comunicat în numele legislativului, a declarat miercuri…

source

loading...

21 thoughts on “Băsescu: Dragnea și Tăriceanu pot reprezenta Parlamentul la defilare

 1. De ce "lupta impotriva coruptiei",cand DATORIA VOASTRĂ PERMANENTĂ ESTE ACEEA DE A NU LĂSA NICI O CLIPĂ MANȘA DIN MANĂ.Nu cumva,orice manifestatie impotriva nelegiuirilor,ai caror autori sunteti,o folositi ca pe o ocazie in plus pt a vă arăta capacitatea și disponibilitatea de a ne sări in ajutor,in acest prpetuu ceas al XII-lea?NIMIC MAI JOSNIC DECAT VOI,JEGURI!

 2. Dl presedinte Basescu are o pozitie logica, matura, si plina de miez. Istoria il va pune la loc de cinste, cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania! Aaa, am uitat sa va zic, nu am nici o afinitate cu vreun partid sau om politic si nici nu astept banu’ in fiecare luna. Sunt total independent de orice fel de influienta. Toate afirmatiile mele se bazeaza pe circumstante si logica. Poate intr-o zi mare soarta imi va permite sa strang mana acestui om minunat. Good day!

 3. Futu-ti gura ma-tii de chior si bețiv ordinar care esti mai ti minte chiorule care esti cand erai la putere si iti bateai joc de Romani cu hotii golanii si curvele tale ordinare din PDL. Ca roman iti spun muie basescu jidan nenorocit mai bine crapa fierea in tine la propriu de la atata bautura jigodie care esti. Ai o gramada de lachei si lingai care te apara fizic sa nu fi linsat pe strada de Romani . Futu-ti mortii matii de Bețiv ordinar

 4. Cum isi rupe camasa de pe el saracu de grija noastra. Si ce dume ieftine are. Da de grija sufrageristilor, a alora care i-au dat imprumutul pentru mosie nu se omoara. Da este la datorie cand e sa isi slujeasca stapanii care l-au tinut in functie, erou ce e el.

 5. Nea Traian te-a prostit mârlanul de Teleorman si Tariceanu repetentul cum au vrut ei si Udrea la fel asa ca lasa-ne ca te cunoastem si nu spui nimic nou

 6. Besee,
  Nu mai vorbii unde nu trebuie
  Pe tine nu te vezii tu vorbesti !!!!
  Nu mai vorbii Tuu mergetii la puscariee toti de nu s3 poate asa ceva.
  Nimic nimic nu ai facut cit ai fost tuu 10 ani.
  Ai furat pamintul de la tarani de la NANA !!!SI cite mai cite ai corupt pe toti si pensiile si altele.
  Tu vorbesti CORUPTULE

 7. Chiorule care esti tu de chior si betivan de profesie ai uitat cand erai la putere si cand ai iesit la Rampa sa mamanci cacat ca daca nu le convine la Romani in Romania sa plece unde vad cu ochii Futu-ti gura ma-tii sa-ti fut de nenorocit mason chior si lacheu betiv care esti ca parca tara asta Romania este o ,, mostenire ,, de la Ma-ta DE ACASA ??? Romania ste a noastra ba javra jidaneasca care esti Tu Basescule ( chiorule tatar) NU ESTI ROMAN 100% javra ordinara . esti un venetic care a condus Romania ilegal si abuziv . La jilava cu basescu , udrea coldea covesi , maior , blaga etc

 8. Du-te mai Basescule la puscarie.
  Doi acuzati si gasiti vinovati de catre departamentul de justitie sint capii unor partide si membri ai parlamentului Rominesc.
  Unde dracu ai mai vazut indivizi cu cazier sa fie reprezentantii de buna credinta a unui segment din populatia Romineasca – sigur ma refer la Dragnea si la Tariceanu.
  Dragnea este recidivist, are si averea sechestrata , probabil nici a zecea parte din averea lui nu poate fi justificata din cistigurile lui legale .

 9. Da,da cu multa siguranta !
  Rominii ar fi putut fi atit de mindrii ca au putut defila cu doi dragi condamnati (Dragnea si Tariceanu) in fruntea lor.
  Iubitii lor lideri ! (Dar cei doi, cei mai iubiti dintre paminteni, Dragnea si Tariceanu au preferat anonimitatea gloriei ce ii astepta in multimea adunata).
  Exemplele acestor leaderi sint exemple de comportare si de urmat pentru viitoarele generatii, fi-ti mindrii de ei dragi copii, astia ne pun bazele viitorului nostru al tuturor, al neamului Rominesc.
  Asta ar fi demonstrat mindria Romaniei peste hotare si s-ar fi raspindit in intreaga lume ( inclusiv in sistemul nostru solar, daca nu chiar si in Galaxia noastra) .
  Ce pacat ca acesti doi extrem de modesti domni nu ne-au onorat cu gratia si cu exuberanta lor (in mod evident atit de pretioase in acest moment) la un asemenea eveniment de importanta cruciala pentru Romania.
  Ce pierdere mare, ce pierdere enorma oameni buni !
  Dar mai staviliti-va lacrimele, oameni buni, ca se revarsa Dimbovita in Dunare si inunda toata cimpia Dunarii pina la marea cea Neagra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');