32 thoughts on “Băsescu l-a umilit pe Dragnea, pe subiectul fermei de porci chiar de la tribuna Parlamentului

 1. Impostura, ticăloșia, betivaneala și minciuna, este pentru satrapul Băsescu un mod de viață de nedespărțit! In acest mod a triumfat și s-a menținut în funcții! Jigodia a dus țara in cele mai negre abisuri, praduind-o cu amanta si acoliții lui (care sunt bine, merci), și acum vorbeste in asazisul parlament despre dreptate! Nemernic până la sfârșitul zilelor, ăsta este!

 2. am rude care cresc oi, rude care cultiva rosii, rude, rude , rude. de aceea avem program ……Sa nteleg ca se fac programe de investitii pentru rudele penalului. am si eu rude care cultiva rosii si multi alti fermieri in Romania. de ce nu s-a facut pana acum niciun program de investitie sau macar de suport al acestora?
  jeg uman ce esti, scursura societatii!

 3. tu esti un porc mai mare ca Baseacu nu sinteti capabili de nimic niste gunoaie specializati in furturi si cu Putina exparienta va vine si voua rindul no sa scopati us or blestematilor vati batut joc DE acest poporu Roman S.A. va fie tarina usoara sa putreziti de vii

 4. Aveti ferme de porci finca de acolo va ispriati in politica .Va purtatii precum porcii si bivoli in politica va place in morcila si mancatii cacat .Dragnea spui ca te tragi din animale si nu din oameni sunteti precum rosile din serele pe care leatii construit din banii furatii de la populimea care intr o zi va face pasta tomata partidul rosu .Partidul FSN CARE ARE MAINILE PATATE DE SANGELE CELOR DECEDATII IN 89 SI PE MORMANTUL DEMOCRATIEI AU PUS TRANDAFIRI ROSI CARE CU SPINII LOR LACOMII SI DISTRUGATORI DE TARA AU DEGRADAT ROMANIA .

 5. “-Legat de ferma de porci nu știam ca aveți aceasta specializare”
  “-eu V-am crescut”

  Radem radem fraților dar radem pe banii noștri. Mai ieftin era sa radem la teatru sau la stand up. Jur !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');