C.T. Popescu: "Cum va arata Romania totalitara sub Dragnea?"Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre amenințările lui Liviu Dragnea la adresa magistraților care au participat la întâlnirea cu …

source

loading...

32 thoughts on “C.T. Popescu: "Cum va arata Romania totalitara sub Dragnea?"

 1. Cred cä nu vä i-a somnul noaptea din cauza lui DRAGNEA !!!CE BINE AR FI SÄ AJUNGÄ PRESEDINTE ! GUVERNUL ESTE SINGURUL PARTID CARE MAI FACE CEVA PENTRU ROMÄNIA SI APÄRÄ DEMNITATEA ROMÄNILOR !!! CUM S-A DISTRUS ROMÄNIA TIMP DE 27 DE ANI PÄNÄ SÄ FIE DRAGNEA LA CONDUCEREA PSD-ULUI NU VEDETI !!

 2. DRAFNEA SĂ SCAPE DE PUȘCĂRIE E IN STARE DE ORICE.A SE VEDEA PROCESE FĂRĂ FAPTE.D.NA KEOVESI NU ARE AVERE ATUNCI CE VRETI MĂI DERBEDEILOR DE LA PSD ALDE UDMR? ORICUM U.E.O VREA PE D.NA KEOVESI IN FRUNTEA DNA EUROPEAN ȘI ATUNCI SĂ VEDETI ȘOBOLANII ROMÂNIEI CĂ NU MAI SCAPĂ.

 3. Cei ce ar trebui să schimbe ceva în România, nu pot pentru că sânt și ei la rândulor niște creaturi ce au încălcat legea…. (Cu voie sau fără de voie).

 4. E, ia zi tu încrucișatorule cu mireasma blândeții tale, ghicește tu sf cum va fi pe vremea lui Dragnea?! Iar faci goange? Eu cred ca va fi perfect. Tie, lingator de cururi băsss+ baluba poate n-o să-ți priasca. Hai că plictisești

 5. Pe același raționament …nici Kovesi nu va mai avea nevoie de tine când va intra la pușcărie.. atunci când vorbești despre tenis te admir,când vorbești în schimb despre politică te detest…și asta mă face să mă întreb cu ce te are nene la mâna coldea?

 6. "România totalitară,dictatură…psd-alde au distrus țara"

  Numai asta văd scrise pe net de la o vreme încoace!
  Nu serios!??
  Chiar așa,vine "apocalipsa" după Dragnea!?:))
  Sau…. în lipsă de idei care să ne facă o viață mai bună …căutați sloganuri din astea populiste, care țin la fetele și flăcăii tineri(fără experiență de viață…inclusiv,experiență politica)
  Dacă vreți să-l dați jos pe Dragnea …faceți un plan politic/economic care "să ne dea pe spate" și pe urmă om vedea pe cine votăm…nu!?
  Da' voi nu, voi numai cu ură și cam atât….
  Or vedea pe urmă "junii" ce prostie au făcut…și ce incapabili au votat!
  S-a mai întâmplat asta(de câteva ori) ,în istoria zbuciumată de după '89…
  Noi,poporul ,oamenii simpli am tras ponasele…iar flăcăii răzvrătiți au plecat în țările calde…aruncând(și de acolo) cu rahat în țara care i-a crescut!
  Culmea e că și atunci când văd că au greșit …tot ei au tupeul "să ne dea lecții" de democrație!
  De fapt asta e marea problemă a românului ( văzut un pic mai sus decât ceilalți) o aroganță și un dispreț fără margini…
  Ură viscerală…față de alții care au ajuns la ciolan …înaintea lor!
  Această ură n-are nimic de-a-face cu dorința de corectitudine….nu! Ei sunt invidioși pe cei care le-au luat-o înainte …cu furtișagurile!Sunt chiar furioși, că ei vor rămâne "de căruță" din cauză că nu( mai) sunt cu dinții în ciolan!
  Hoții ( întodeauna) văd hoți peste tot…se știu cam ce ar face ei, dacă ar fi cu mâna în "borcanul cu miere"!

 7. Doamne iarta-i pe dusmanii nostrii PSD-isti care fac mult rau tarii noastre si poporului Roman!Dragnea e mana rusilor in Romania e Dictator fara nici o indoiala ne termina o sa plece toti Romanii din tara sa vedem pe cine mai conduce .Partidul Dragnea(Ceausescu)Romania aveti grija oameni buni ca e rau de noi daca nu facem ceva.Cata dreptate aveti domnule Cristian Tudor Popescu dintre toti oamenii de presa de dupa revolutie dumneavoastra sunteti singurul democrat cinstit onest si profesional multi sunt ai dictaturii ce pacat ca au uitat sangele varsat al revolutionarilor ce pacat ce pacat ce pacat.

 8. Se vb prin targ ,cum ca ai fi luat un imprumut maaare de la BANCOREX .L ai returnat?Ori faci parte din gasca de smecheri ,care au devalizat niste banci romanesti .

 9. DRAGNEA CU BANDA LUI DE HOȚI TICĂLOSI VA FI DAT JIS CÂT DE CURÂND.
  LA CEEA CE FAC ACESTI NENOROCIȚI NUMAI ÎN ROMÂNIA PUTEAU REZISTA ATÂT. NICI UN ALT POPOR DUROPEAN NU-I SUPORTA.
  VOR CĂDEA ÎN MOD CERT DAR MĂ TEM CĂ VOR FI VICTIME UMANE.
  ORICUM, ESTE PESTE ORICE LIMMITĂ CE FAC ACESTI TÂLHARI NEMERNICI.

 10. Ma nene…lasa dragnea ca ne-ai umplut capurile cu el de 2 ani incoace.Stim si ce a mancat si ce a cacat.Daca esti un jurnalist liber si nu ai ouat bani de la Bancorex si nu esti agatzat de securitate cu imprumutul cu care te-ai imbogatit si nu l-ai mai dat inapoi….vorbeste frate despre procurorul comunist tortionar Lazar.Daca va faceti ca v-a mancat popa limba…..sunteti doar penibili

 11. Dar chiar nu il omoara nimeni pe DRAGNEA ? UN VIERME INTESTINAL , CONDAMNAT PENAL , HOT ORDINAR , ANALFABET , VINZATOR DE BERE INAINTE DE 89 , IAR ACUM VINZATOR DE TARA , SI JEGUL DE FIU-SAU UMBLA CU BODIGARZI , IAR COPII NOSTRII MERG FARA PACHETEL LA SCOALA ,

 12. FORȚA PSD 2O19 ÎMPREUNĂ VOM REUȘI SĂ, pentru o viață mai bună, DEMOCRATIE , DEMNITATE ,LIBERTATE, LIBERTATE, LIBERTATE. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');