Ce spune un tânăr judecător despre indulgenta cu care e tratat Dragnea de Înalta CurteMalin Bot. Cine sunt. Ce am făcut. Cine mă susține. De ce #rezist. Mă puteți susține pe pagina: https://www.patreon.com/malinbot Puteți afla totul despre …

source

loading...

30 thoughts on “Ce spune un tânăr judecător despre indulgenta cu care e tratat Dragnea de Înalta Curte

 1. Domnule Presedinte ,
  oare o sa dati poporului roman
  ocazia de a spune
  " Multumim Klaus Omule Bun " ??
  Stiu ca pt. asta aveti multe de facut dar , acum e momentul …
  Hai LIBERARE !!!

 2. După cum se derulează evenimentele la noi în țară cred că nu mai este mult și nu vom mai putea să ne exprimăm liber.Perspectivele sunt sumbre cu mafia PSD-ISTA la putere.Trebuie să ieșim masiv la vot.

 3. Malin!!!! Trebuie sa mergem și la CCR cu portavocea,difuzorul, pt a ne striga nemulțumirea,cum dau favoruri celor corupți, mânjiți cu sânge,hoți,interlopi,iar poporul suferă

 4. Dupa cum merge treaba,cred ca Dady v a scapa. In fond de ce sa si bata capul judecatori ,au salari si pensi colosale . De frica nu cred,pentru ca sunt inamovibili. Pur si simplu nu au curaj.

 5. Dacă devine Tăriceanu președinte, o să emigreze și pensionarii din România. Și așa o parte au plecat deja. O să rămână doar PSD în România.

 6. da nu i numa dragnea tot psd u ala plin de buhai nenorociti care de care mai corupt si femei si barbati incompetenti corupti pacalici mincinosi impocriti toate calitatile antisociale le gasesti in psd isti , au fost si raman otrava pura pt romania

 7. N-ai ce să faci.
  Cât timp Dragnea e la conducere.
  N-ai ce să faci.

  Peste câțiva ani. ROMÂNIA VA DEVENI O ȚARĂ, CORUPTĂ PLINĂ DE HOȚI ȘI DE CRIMINALI !!

 8. Mafia securista de stat e complice cu infractorii, a decartat la mafie si a scapat, e un semn ca il da pe puscariasul dragnev in primire si nu va mai avea majoritatea si nici cu ce sa santajeze. Ce jocuri de gangsteri face mafia statala ! 
  Asa va intra si in duba militiei primul cind va fi condamnat, se antreneaza sa urce rapid in duba ca sobolanul securist bolsevic militian obosit din nastere. 
  Da mai Rares Bogdan dar de ce l-ai promovat pe puscariasul dragnev si statul mafiot complice la tine in emisiune in noiembrie 2016?!! Era coleg cu tine la SIE acest puscarias sociopat bolnav psihic si drogat dragnev si de aceea l-ai adus sa ne minta si manipula pe romani?! Ce ne mai pregatesti Rares Bogdan cu acest puscarias sociopat dragnev?!!
  Puscariasul dragnev si statul mafiot are complici cu statul mafiot bolsevic care au omorit si terorizat romanii in 89 cu "teroristi" inventati de militenii securisti tortionari asasini oligrogfeni securisti kgb-isti!
  PLEAVA SOCIETATII : tigani, curve, puscariasii eliberati ca sa intimideze populatia, asistati sociali retardati mental militenii judecatori batrini santajati si corupti fara pensii penale nemuncite ale papusarilor securisti judecatori procurori militeni tortionari batrini.
  Militenii securisti tortionari asasini oligrogfeni securisti kgb-isti au adus oile si pleava societatii cu forta si pe bani, santaj. NUMAI PLATITI MAFIEI TAXE GREVA GENERALA FISCALA SI PETITIE PENTRU NESUPUNERE CIVICA DESFIINTAREA MILITIEI JANDARMERIEI SECURISTE KGB-ISTE CARE BAT SI GAZEAZA POPORUL ROMAN! NUMAI TRIMITETI BANI IN ROMANIA CA MAFIA II BAGA IN BUZUNARE!

 9. Doamnele judecatoare ar trebui sa il condamne ptr ca daca legile se vor tot schimba ptr ei si tot vor mai iesi din puscarie cu legile lor…vreau doar sa tina minte DACA VOR VEDE ACEST COMM ca s ar putea sa le cada victime cineva si din familiile lor !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');