31 thoughts on “Ceva_Nou_Despre_Haurențiu și Iohannis

  1. Hauretiu, propun sa schimbati si steagul "lu' Romania" , ca si asa va folosesc numele vostru mandru de roman cu prescurtarea lor chicioasa. Auz' la ei "rrom" ! Io' zic sa faceti un steag cu aceleasi culori dar sa puneti eventual niste hoti,violatori si lowlife's in general, de pe vremea romanilor cum sunt adusi pe aceste meleaguri minunate ca sa sfinteasca locul! Daca incap si niste tigani spanzurati pe acolo e perfect, ca sa vada nesabuitii astia din alte tari cat de mult a evoluat Romanica !! Heil Hitler motherf#ker !!

  2. Drapelul ala cred ca s-ar potrivi foarte bine intregii tzari, ca si asa in scurt timp ciorile o sa devina majoritare si romanii ramasi o sa preia si ei bunele apucaturi de la tzigani (deja am cunoscut destui "romani" care erau mai tzigani ca tziganii). Asa ca daca e sa votam, eu votez pentru noul steag :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');