11 thoughts on “Ceva_Nou_Despre_PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS ŞI FACEBOOK-UL

  1. Da chiar, de ce nu vrea sa vorbeasca direct cu oamenii? Daca nu avea nimic de ascuns se urca pe bicicleta si trecea macar pe la la cei 1580000 de oameni care i-au dat like sa vorbeasca cu ei fata-n fata.

  2. Pai si tvr-ul e impotriva lui iohannis sau cum, ca in timp ce schimbam programele l-am vazut pe bosorogul ala unde lucrezi tu, ca facea misto de el

  3. Ei nu stiu in ce tara traim, ce culori are steagul, ce limba vorbim, ca pamantul nu e plat, pe ce planeta traim, ca bieber e fata; ei n-au apa-n case, caldura, n-au scoli ( doar biserici la fiecare 2 m), dar toti stiu ce-i ala facebook. Ba mai mult: fb ul nu-i doar o retea de socializare ci e intreg internetul, calculatorul.. e totul totului.

  4. Sunt interesante interviurile, dar cred ca ii arati doar pe cei pe care nu prea ii duce capul.Prin sate mai gasesti si oameni cu scoala. Tie ti se pare echitabil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');