Ceva_Nou_Despre_Prima Confruntare intre klaus iohannis si Victor PontaKlaus Iohannis vs Victor Ponta 11 Noiembrie 2014
https://www.facebook.com/pages/Iriticu-Mare/1448707332062705

iriticu.mare id-ul meu de skype pentru cine vrea 😀

sursa video

loading...

27 thoughts on “Ceva_Nou_Despre_Prima Confruntare intre klaus iohannis si Victor Ponta

 1. Ar fi trebuit sa votez cel mai slab partid politic sa nu mai fie proteste azi trebuia sa votez pontos ,ponta , pontosan la naiba ce ma manaca degetele pounta
  ponto pronta
  cacat,cacat,cacat PONTANESCU pontoi tampon ahhhhh

 2. Si inca ceva …. eu sunt anti-politica … sunt impartial. Totusi voi vedeti cum vorbeste Iohannis ? Parca asteapta sa i se sopteasca in casca ce trebuie sa zica ….

 3. Tin sa reamintesc tuturor ca : Sistemul heliocentric nu se potriveste realitatii ! Demonstratie : Soare, Venus, Mercur, Pamant , DA? Cum se face ca , noaptea, cand teoretic partea intunecata a pamantului este opusa directiei soarelui , deci si directiei Venus-Mercur , noi putem vedea pe cer atat Venus cat si Mercur ? Este ilogic . Ganditi-va la asta , oameni buni! Si va rog sa ma iertati , stiu ca este off-topic comentariul , dar consider ca e ceva de importanta capitala. PACE ! MA CAC PE POLITICA !

 4. Astea nu au fost dezbateri, ci un circ ieftin. La confruntarile din 2009 (Antonescu-Basescu, Basescu-Geoana, Geoana-Antonescu-Basescu) pe langa faptul ca s-au dezbatut niste subiecte cu adevarat importante pentru viitorul tarii, cei 3 candidati de atunci au oferit niste momente de-a dreptul savuroase.

 5. Ma oameni buni,va certati degeaba,nu vedeti ca de 26 de ani se invart in bucla toti.Aveti o sansa acum in decembrie NU VA DUCETI LA VOT CA O FACETI DEGEABA!

 6. fiti atenti la victor ponta cum tine capul in jos cand prezentatorul vorbeste despre viitorul tarii.defapt sta numai cu ,capul in jos …ponta asta se vede ca a venit pregatit poate prea pregatit si prea intimidant.. domnul klaus a spus asta si intai de toate chiar dupa ce a fost insultat pe fata el le-a multumit de invitatie si a spus foarte clar ca nu stia de ce a venit..ponta zice clar ca nu este nici o confruntare dar evident domnul klaus este atacat si este pus intr-o ipostaza de a nu avea cuvinte.uitati-va la fata lui ponta cand domnul klaus le dezvaluie planul..PATETIC

 7. Aproape un an de cand e presedinte Iohannis si nu s-a schimbat nimic 🙂 In afara faptului ca a fost in vacanta prin tari straine nu a facut nimic:)))) Alta teapa luata de romani,dar suntem obisnuiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');