Congres PSD 3. Momentul când Dragnea nu s-a mai putut ascunde. Rareș Bogdan la protestMalin Bot a realizat un nou material video. Protestatarii #rezist au adus și un sistem puternic de sonorizare. Megafoanele au fost instalate pentru transmisia LIVE Realitatea TV, când Rareș…

source

loading...

23 thoughts on “Congres PSD 3. Momentul când Dragnea nu s-a mai putut ascunde. Rareș Bogdan la protest

 1. De data vor plati ( in instanta ) pana la ultimul !
  – Acelora ce au murit cu zile in spitale infecte .
  -Pentru ca au jefuit codrii , au vindut resursele si glia stramoseasca .
  -Pentru ca au semanat frica si minciuna .
  -Au determinat emigrarea in masa .
  De data asta stim de unde sa-i luam , angajam inca 400 de procurori la DNA si mai construim ceva puscarii ca sa nu se lamenteze de conditii inumane !

 2. Daca-i deranjeaza pe cei din bloc , de ce nu l-au dat voie sa protesteze mai aprope de congres si mai departe de bloc , ca doar jandarmii i-au pus sa protesteze acolo

 3. Daca r.Bogdan un cabotin-el patriot,el ardelean,el cinstit,el corect,el famElist intelept ,el Tatoiu, el saltimbanc- de la un canal 100% dinamovist,pendinte multicoloratul Gusa-kosher reprezinta un imbold anticongresmeni, am pus-o de mamaliga.E vreo coincidenta macar pe sticla cu Malin? Cu siguranta NU.Sper sa nu ma'nsel.Cel putin pana la licenta.Altora.

 4. Toate-ca-toate, în masturbaciu ăsta eu nu am nici cea mai încredere mititică, cum dealtfel nici în Cojminu lui, dar poate că e decât o chestie foarte subiectivă ținând de aceea că, pe lângă fățoaiele lor mimate, de Violake Docilă aproape că m-aș putea îndrăgosti. Să de Dumnezeu să fie asta, că altfel ne dădurăm dracu!
  Și ar trebui analizat cu toți neuroni că de ce așa nu funcționează, dar cu totul altfel care să merge! Ce, buniciu lu Zdragnea cu scandări democratice l-a convins pe Mihai?!

 5. Toaletele alea multe sunt pt jandarmi se pare!Oare ce se intampla daca unul din jandarmi scapa in cacat pistolul din dotare?Protestatarii ,oare au acces la toaletele umblatoare?Cine va da un raspuns oamenilor simpli platitori de taxe sau nu,cine si cu cat sunt platiti jandarmii pt orele ,,prestate''?

 6. Ma bucur foarte mult că Realitatea TV a fost acolo. Sunt surprins, sau poate nu, că tot mesajele tale, Maline, rămân cu impactul cel mai puternic. Cred că ai un talent special.

 7. Felicitari dl.Rares, Oreste si Oanei ptr acest moment,au reusit sa i faca pe jandarmi sa i lase in pace sa si faca treba, adica sa spuna adevarul romanilor, asa cum toate telebiziunile ar trebui sa faca.

 8. Si in strainatate este foarte greu daca vorbim de romanii care sunt in constructii la aproape +45 grade vara,la cei care sunt in agricultura ,in sere ,la mii si mii de femei foarte multe si cu studii superioare , care lucram cu batranii care, pe langa alte probleme de sanatate , sunt si cu probleme psihice f grave.Si nu avem de ales atunci cand familia ta ,copiii tai depind de acesti bani cu riscul sanatatii noastre .Va urmarim domnu Malin si va multumim! si poate cei care suntem plecati sa ne lumineze bunul Dumnezeu si sa ne unim fortele ca nu se mai poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');