De ce a lipsit Liviu Dragnea din poza de la Ateneu?De ce a lipsit Liviu Dragnea din poza de la Ateneu? Se va face România de rușine în timpul Președinției UE?”, întrebări la care răspund jurnaliștii Claudiu …

source

loading...

21 thoughts on “De ce a lipsit Liviu Dragnea din poza de la Ateneu?

 1. Tătuca Dragnea a lipsit din poze fiindcă el a furat din banii pe care UE i-a dat României pentru construcții pe care Teldrum le-a incasat fara să produca nici macar un km de drum/sosea. Teldrum este afacerea lui Dragnea care este administrată de "colegii "/rudele lui din Teleorman. Specialiștii UE au depistat lipsa de rezultate ale investițiilor făcute in România și au sesizat autoritățile românesti care pină in momentul de fată nu au reușit să incheie afacerea Dragnea.
  Matale dl. Pindaru ar trebui să știi povestea asta fiindcă circula peste tot.
  Dragnea nu are nici o șansă de a deveni președintele României exceptind situația in care Justiția Româna a fost cumpărată de Dragnea.
  Faptul că Dragnea nu este după gratii pină in momentul de fată ar trebui să ridice un semn de intrebare in capul fiecarui român; este Justiția noastră independentă (pe hirtie) intr-adevar independentă? Care este rațiunea pentru care un legiuitor inculpat și condamnat nu este dupa gratii?
  Se așteaptă ca Dragnea sa moară și apoi sa stea după gratii?
  Constituția României ar trebui să stipuleze in mod expres situația in care odată ce un legiuitor, șef de partid, reprezentant al guvernului, persoană oficială este acuzată și o sentință definitivă este pronunțată găsindu-l vinovat, acea persoană nu poate să ocupe funcții in guvern, partid, sau o poziție oficială. In cazul lui Dragnea toate pozițiile lui in partid și guvernul roman sint anulate și el pleacă la inchisoare.

 2. DRAGNEA A FURAT DAR LA AJUTAT SI JUSTITIA CCR ARE CARNET DE PSD JUSTITIA ESTE CUMPARATA DE INFRACTORU DRAGNEA CU CURVELE DIN TELORMAN CARE INFRACTORU LEA PURTAT IN GUVERNU ROMANIEI

 3. Comunistii au aparut in 1917, o Grupa criminala condusa de Lenin, un om
  imoral si fara Familie!!! Au ucis pe Tarul Rusiei, Familia cu cinci
  copii minori, apoi zeci de miii de oameni nevinovati!!!
  Comunistii au
  fost, sunt, si vor ramane criminalii omenirii, cu mainile pline de
  sange!!! Numarul crimelor comunistilor in ultima suta de ani, se ridica
  la sute de milioane de oameni nevinovati!!! Dar oricine poate vedea cum
  dispar si ei de pe fata pamantului incepand cu Lenin….pana in zilele
  noastre, devorati chiar de tovarasii lor!!! In Romania, comunistii
  analfabeti au fost "instalati" la putere de rusi in 1946. Din 1946,
  comunistii romani, au ucis in puscariile comuniste, canal, perioada
  comunista, revolutie, mineriade….pana astazi, zeci de miii de oameni
  nevinovati!!! Ca sa-si ascunda crimele si identitatea, mereu isi schimba
  Numele: PMR=PCR=FSN=PSD…. In realitate ei sunt: GIO(Grup Infractional
  Organizat) Astazi in Romania, GIO, au pus mana pe toate parghiile
  Statului: Jandarmerie, Armata, Justitie, Procuratura,….
  Ortodoxie….!!! Au modificat Legile Justitiei, scot hotii din puscarii,
  iar procurorii sunt acuzati!!! Acesti GIO, sunt "copiii" securistilor
  comunisti, studiati in strainatate pe banii nostrii cand noi traiam in
  frig si foame! Niciodata n-ar fi putut deveni bogati peste noapte daca
  Ceausescu traia. Intai l-au impuscat pe Ceausescu si Familia lui, apoi
  1600 de studenti, tineri, soldati, femei copii si imediat s-au repezit
  sa vanda: Industria poporului: Rafinariile, Fabricile de Masini si
  Tractoare, Flota, Padurile, tot, pt. buzunarele lor! In urma vanzarii
  Industriei, 5 Milioane de tineri fara locuri de munca au parasit tara sa
  munceasca la alte popoare!!!!! Pierderea Romaniei nu se va recupera
  niciodata!!!

 4. Excelent punct de vedere domnule Negrutiu, grija matale si a (tuturor) romanilor este aceeasi care dovedeste superficialitatea noastra " sa nu ne facem de ris".
  Noi nu ne uitam la valorile noastre fundamentale noi intotdeauna grija de "imaginea" noastra sa aratam "frumosi" chiar si atunci cind sintem gaunosi pe dinauntru.
  Apropos de Dragnea lipsind din poze, ai vazut matale de multe ori line criminalul si victima in aceeasi poza (facuta de bunavoie)?
  Iata victima (victimele):
  https://www.youtube.com/watch?v=7ezjeIXH5i8&t=7s
  https://www.youtube.com/watch?v=x6Xlmbb7XyM&t=28s
  D-le Negrutiu noi, ca natiune, am pierdut deja si asta inca de multa vreme, "fenomenul" Dragnea este o consecinta a celor 28 de ani de dezorientare post-comunista.
  Generatiile nascute dupa 1989, sint prost educate, habar n-au ca fac parte din Europa si ca trebuie sa ni se spuna Bruxelles ca sintem cetateni ai Europei. Intre timp propaganda Bruxelles-ului au fost "morcovul" care este mereu in fata romanului (the carrot dangling in front of the rabbit ), "mirajul Uniunea Europeana " , "spatiul Schengen", "libertatea de miscare" prin acest spatiu Schengen, bani de cheltuiala pentru proiecte de tot felul abundenta materiala a vestului Europei, etc.
  Oportunistii post Ceausisti, dupa ce au furat tot ce era de furat prin tara, si au pus ochii pe banii Uniunii Europene (bani multi, foarte multi pentru ciordit) asadar iata ratiunea logica pentru care sintem in aceasta "Minune Europeana"

 5. Ati vazut dumneavoastra poze cu vinatori impreuna cu victimele lor (acei vinatori cu vanitatea mai mare decit muntele Everest, nu vorbesc despre cei care vineaza sa supravietuiasca)?
  Cam asa ar arata Dragnea cu "restul " in acele poze de care vorbiti dvs. la Ateneul Roman.
  Nu stiu de cite ori doriti aceeasi demonstratie facuta de Dragnea/PSD : intr-un an 4 prim ministri si 3 guverne. Trist este ca Dragnea nu a putut inpinge pe scaune de ministrii niste baieti capabili, a facut permutari din aceeasi gramada de gunoi uman care s-a inghesuit in rindurile PSD.
  Il aveam pe Daea , Olguta Vasilescu, Liviu Pop, Tudorel Toader, Rovana Plumb, etc.
  Tristetea este ca ne impiedecam de o cioata/buturugă , noi ii platim si noi nu avem dreptul sa ii concediem cind dorim.
  Cioata(buturuga este Constitutia Romaniei care permite ca indivizi condamnati penalli sa mai fie in guvern, in institutii oficiale, in pozitii de putere.
  Schimbind Constitutia evitam situatii de genul asta in guvern si evitam platind inutil din banii nostrii niste lepre umane puse pe furt.

 6. NU VA-TI SĂTURAT DE DRAGNEA HOȚUL NEAMULUI,MAI BINE SĂ NU MAI ARĂTAȚI ACEST SPECIMENT AGRAMAT CARE NE FACE MULT RĂU.RUSINE CU. ACEST OM ACOLO SUS + ALDE SEVERIN,NASTASE,t .Tudor, ciordache și culmea agramatul ,fiul lui VIORICA20.

 7. Ce rușine s-a ajuns de România sub acești hoți, nici măcar nu știu să se prezinte international, n-au retorică potrivită, etc. Ar fi bine sa lase o generație mai tânără care știe să se exprime și să se poartă ca atare, să aducă țara în rândul Europei Unite. La Ateneu s-au împărțit foi de traducere ?! De tehnica modernă n-au fost bani ?! Ce rușine! Puneți mâna și faceți drumurile pe la țară, să se dezvolte oamenii mai ușor, nu să umble prin nămol !!! Dul Johannis îmi place!!! Foarte bine, așa mai departe, ti-ne ți îi în șah până se cară toți gunoii de la așa zisa conducere !! Face- ți curățenie la ei Dul Johannis!! A-ti văzut cum s-a blamat Ministrul de externe la interviul cu BBC?!! Credeti-ma , mi-e rușine să spun in străinătate că sunt din Romania, și asta după 30 de libertate!?

 8. Măi fratilor, mi- a fost așa o frică , că l- au luat extraterestrii și l- au dus să negocieze pt.toti PSD – isti loc pe Soare , vă rog să nu plingeti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');