11 thoughts on “Declarații de presă susținute de prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, și prim-ministrul Republi

  1. Sandu_KGB a venit la cersit in Romania ca mai apoi sa scuipe in tot ce este romanesc.. ca si atunci cand a spus ca "Romania a ocupat Basarabia in 1918" si ca UE nu o sa mai permita ca Romania sa ocupe Rep Moldova inca odata.

  2. Nastase_KGB si Sandu_KGB sunt agenti ai rusilor folositi pentru a cersi si stoarce bani de la Romania si UE. Rusia vrea sa conduca Rep Moldova pe banii Romaniei si-a UE

  3. Bunã Ziua! Din pâcate politica este o chestie destul de complexa si din nefericire, în ultimi 20-30 de ani, tot mai " pudredã" si coruptã. Respectiv, de multe ori si acei care o repezintã ( politica) sunt si ei corupti si falsi. Dar auzind-o pe Doamna Maia Sandu putem sã îndrãznim sã avem si ceva sperantã cã totusi s-ar putea sã avem noroc dupã cum zice um proverb vechi românesc; " Fiecare turmã de oi îsi meritã pãstorul care-l are" . Sper sã fie asa si sã dãm un salt mare pentru noi si tara noastra.

  4. asta a venit iar la cersit in Romania, crede ca aici curge cu sute de milioane de euro , pe care sa ii dam moca la moldoveni. eii se considera cei mai mari statalisti, deci sa puna curu la munca, nu la intins mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');