Declaratii LIVIU DRAGNEA dupa Cex PSD de astazi 10 decembrieStiri 10 decembrie 2018. Politica. Lifestyle Abonati-va pentru a fi informat din ora in ora!

source

loading...

18 thoughts on “Declaratii LIVIU DRAGNEA dupa Cex PSD de astazi 10 decembrie

 1. Vei fi președinte,nu te lasă la ăștia.apropo la întrebarea că de ce OUG și nu parlament,sa sa se de-a că mulți au fost și șanț executați pt că așa vrea vreun procuror sau sefut,lege clară și fără șmecherii,cei la care nu va place ,emigrați luavar drC de sugaci

 2. Susține RoExit!

  1. Romanii decid singuri ce politica duce Romania ca stat suveran, ne-am câştigat libertate cu sânge în 89'.
  2. Nu vom da niciodata portul Constanta olandezilor. Ghinion.
  3. Multinationalele UE trebuie sa plateasca taxe in Romania si sa nu mai scoata profiturile toate afara.
  4. Daca drepturile si libertatile romanilor sunt un moft pentru Bruxelles, atunci UE nu mai reprezinta nimic pentru noi. Pe Kovesi si pe Coldea de ce iau refuzat la Bruxelles cand li s-a dat o iesire? De buni ce erau? Sunt mai buni ca slugi aici?
  5. Jandarmii nostri sunt mai buni decat jandarmii Francezi, doar ca sunt mai prost platiti si le face statul paralel dosare la ordin.
  6. În 89' au murit români împotriva teroriştilor din occident pentru România nu pentru Bruxelles, acum, Comisia de la Veneţia şi Parlamentul European se cred stăpâni aici.
  7. Atata timp cat vad doar firme olandeze, italiene, franceze, germane ca iau toate licitatiile si au cumparat tot in Romania, iar pe noi ne injurati ca suntem corupti, UE e doar o poveste pentru creduli.
  8. Platim ca tara la UE taxe mai mult decat incasam de la UE ca “fonduri europene”.
  9. Terenurile noastre sunt bune, resursele noastre sunt bune, banii nostri sunt buni, romanii pe care ii exploatează ţările smechere va sunt de folos, însă noi îi cam deranjăm (cei din PSD pe cei de la Bruxelles). Am platit miliarde la EADS ca sa ne spuna ca nu avem voie in Schengen? Ghinion.
  10. Voinţa de a intra în UE nu a fost a poporului român ci a politicienilor cumpăraţi de cei din afara ţării. Poporul a fost convins prin acţiuni concertate de propagandă şi manipulare în masă. În primul rând populaţia habar nu avea despre ce e vorba. În România legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote. Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni (Iohannis, Băsescu, Macovei) este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state. Pe urmă legile din România sunt mai puţin importante în raport cu cele europene sau cu directivele europene. Citiţi articolul 148 din Constituţie.

  Supunerea orbească față de stăpâni aduși de vânt a adus România în sapă de lemn şi bătaia de joc a Europei.

 3. Bai nenorocitule crez ca toata ROMANIA proasta si numai tu esti destept .vezi ca iti bate cineva la use .e DNA vine sa te ia un fel de mosiCRACIUN AL ROMANIEI SA AVEM SARBATORI FERICITE . SI TU LIVIULE VEI FI FERICIT BAETII TE ASTEAPTA

 4. eugen alexandru🖕la dracu 👹👹deja esti sugaciul 😲lui DRAGNEA PENALU. Se vede clar cat de analfabet esti🖕🖕😲😲Pai cine sa tina cu GUNOAIELE PSD-ALDE din GUVERN???tot niste gunoaie cum esti si tu.🖕😲😲😲

 5. Esti tare Dragnea!Asteapta ca vei fi si tu jignit si tarat in noroi exact cum faci tu cu Romania si cu romanii!Si vei plati cu varf si indesat mai tarziu sau mai devreme!

 6. Nu stiu de ce atat stres,cand pierd guvernarea PSD, vine opozitia,se poate reface orice lege, orice ordonanta se va anula,se poate reface constitutia,la fel ca in Germania dupa perioada nazista, se reface tot ce s-a stricat,singurul lucru este sa mergem la vot atunci cand trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');