21 thoughts on “DOSAR DE POLITICIAN. IOHANNIS CU LIDERII EUROPEI, DRAGNEA CU IUBITA DEPARTE DE ROMANIA

  1. Comunistii au aparut in 1917, o Grupa criminala condusa de Lenin, un om imoral si fara Familie!!! Au ucis pe Tarul Rusiei, Familia cu cinci copii minori, apoi zeci de miii de oameni nevinovati!!! Comunistii au fost, sunt, si vor ramane criminalii omenirii, cu mainile pline de sange!!! Numarul crimelor comunistilor in ultima suta de ani, se ridica la sute de milioane de oameni nevinovati!!! Dar oricine poate vedea cum dispar si ei de pe fata pamantului incepand cu Lenin….pana in zilele noastre, devorati chiar de tovarasii lor!!! In Romania, comunistii analfabeti au fost "instalati" la putere de rusi in 1946. Din 1946, comunistii romani, au ucis in puscariile comuniste, canal, perioada comunista, revolutie, mineriade….pana astazi, zeci de miii de oameni nevinovati!!! Ca sa-si ascunda crimele si identitatea, mereu isi schimba Numele: PMR=PCR=FSN=PSD…. In realitate ei sunt: GIO(Grup Infractional Organizat) Astazi in Romania, GIO, au pus mana pe toate parghiile Statului: Jandarmerie, Armata, Justitie, Procuratura,…. Ortodoxie….!!! Au modificat Legile Justitiei, scot hotii din puscarii, iar procurorii sunt acuzati!!! Acesti GIO, sunt "copiii" securistilor comunisti, studiati in strainatate pe banii nostrii cand noi traiam in frig si foame! Niciodata n-ar fi putut deveni bogati peste noapte daca Ceausescu traia. Intai l-au impuscat pe Ceausescu si Familia lui, apoi 1600 de studenti, tineri, soldati, femei copii si imediat s-au repezit sa vanda: Industria poporului: Rafinariile, Fabricile de Masini si Tractoare, Flota, Padurile, tot, pt. buzunarele lor! In urma vanzarii Industriei, 5 Milioane de tineri fara locuri de munca au parasit tara sa munceasca la alte popoare!!!!! Pierderea Romaniei nu se va recupera niciodata!!!

  2. Fiecare cu ce are! Titlul corect era : "Guvernatorul Johahanis s-a dus sa primeasca noi ordine de la stapanii lui de prin Europa, in timp Dragnea incearca sa mareasca populatia Romaniei cu ajutorul noii sale iubite". Tot mai patriot e Dragnea! Johahanis i-a tras-o toata viata Ceausestii lui, si tot degeaba, nu s-a inmultit. Probabil ca are el "jucaria" prea bleaga, sau n-are oua, ori poate ca "doamna" a fost prea decalibrata de la-nceput. Cine mai stie? Oricum, tot degeaba e sa "smecheresti" sase case de la stat, atunci cand n-ai cui sa le lasi!

  3. Ba pisatule casele lu iohanis nu fac cat o particica din palatu tau,vorbesti de puscarii sclavule da prin spitale ai mers? ba javra penala du te tare la puscarie si lasa tara in pace o sa ai soarta mai rau ca a lui ceausescu

  4. Bă gunoi de Teleorman să ne sugi PULA la toți Românii și în special lui Iohannis.Pula Dragnea ăsta merită răstignit și bătut în piroane pe o cruce iar pe Irinuca muista aia mică a lui o puneam să sugă PULA la toți boschetarii.Sa va futem in gură de gunoaie PENALE ce sunteți.Să va fie rușine ticăloșiilor.Un om fără coloană coaie și caracter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');