6 thoughts on “Jocuri de putere:Jumatate din Guvernul Dancila pleaca!(29 Octombrie 2018)

  1. Gargamel tondorel e caz de psihiatrie……sunati la ambulanta !!!! Acest derbedeu care pretinde a fi prof.universitar este doar un golan moldovean mai emancipat dar nu este nici o diferenta intre cocalarii care te ard la alba -neagra si acest parvenit ….
    Ce studenti au putut sa il asculte pe acest dobitoc????

  2. Oameni buni, Gargamel nu e chiar atat de prost. El de fapt il tradeaza pe Dragnea. Face cate ceva gresit cu scopul de a trage de timp si a-l compromite pe borfasul Dragnea, care il crede loial. E bine sa ramana Tudorel tradatorul si sa nu vina altcineva la Justitie. Va veni 1 Decembrie si ioc amnistie. Deci Dragnea la puscarie.. Tudorel se sacrifica si compromite si PSDul. Poate asa i-a ordonat seful Tariceanu, care si el il saboteaza subtil pe Dragnea. Mai este o luna si vom vedea scenariul. Dragnea turbeaza.

  3. Cu o asemenea pregătire de excepție, mod de a gandi și a analiza situația tarii, doar jurnaliști? Incredibil. Adica, meritati mai mult decât doar jurnaliști. Din cata experienta de a fi romani, știm din propria origine (dacă nu patriotism), tăcerea la romani e prevestitoare. Așteaptă poporul sa vada ce face în continuare guvernul. Pana acum, a așteptat guvernul sa vada ce gândește poporul. Sa loveasca mai bine sau sa guverneze mai bine? Alegerea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');