Jocuri de putere:Presedintele Iohannis nu va ceda in fata penalilor!(24 Octombrie 2018)Emisiunea din data de:24 Octombrie 2018-Partea II.

source

loading...

20 thoughts on “Jocuri de putere:Presedintele Iohannis nu va ceda in fata penalilor!(24 Octombrie 2018)

 1. Oana Stanciulescu, pe tine te-au făcut 2 bărbați sau două femei? Nu amesteca minoritățile etnice cu bolnavii mintal! E revoltător cât de indoctrinată de neomarxismul "progresist" poți să fii! Nu știu cum mai ai tupeul să vorbești!

 2. Președintele Iohannis trebuie să declare legea marțială și să-i aresteze pe acesti trădători ai României în frunte cu Dragnea.
  Nu mai există o altă variantă.

 3. L-ati auzit pe prostul carunt din Piata spunand: “suntem alaturi de procurorii care doresc sa faca cu adevarat justitie in Romania”? Doar la noi Justitia este facuta de procuror. Si tocmai de-aia suntem mari luptatori contra coruptiei.

 4. Rares Bogdan un infatuat jenant…un jurnalist mic mic mic…. Psd ul e un jeg dar si tu esti la fel de mizerabil…. nu esti cu nimic mai presus. Ca sa fii si sa te numesti JURNALIST trebuie sa ai demnitate si sa iti resoecti meseria. Tie iti lipsesc amandoua. Du-te dracu cu tot cu psd 😡🤬🤮

 5. Dand un scroll la toate comment-urile retardatilor postaci psd, imi dau seama ca poporul roman isi merita soarta, am sentimentul ca nu mai avem nici o sansa!
  Citandu-l pe Lapusneanu: prosti, da' MULTI!

 6. Esti un nesimtit BOGDAN !! ACUM TE AGÄTI DE IMBRÄCÄMINTE !!!!! ESTI JOSNIC !! NU AI NICI UN PIC DE DEMNITATE !! ESTI SUB ORICE CRITICÄ !!! CRED CÄ ACASÄ NU AI NICI O OGLINDÄ SÄ TE VEZI !!! RUSINEEEE !!

 7. Cäteva sute ???? Mai aveti tupeul sä vorbiti de acea femeie kowesi ???? Rusinee cä tineti cu trädätorii !!! VOI CHIAR SUNTETI ORBI !! NU VEDETI CÄTE ABUZURI S-AU FÄCUT LA DNA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');