Klaus Iohannis – Lucrurile in politica se schimba prin VOT ! Votati pe 26 Mai !In data de 26 Mai, odata cu alegerile Europarlamentare, presedintele Romaniei a convocat un referendum pe tema justitiei ! #Referendum #KlausIohannis …

source

loading...

28 thoughts on “Klaus Iohannis – Lucrurile in politica se schimba prin VOT ! Votati pe 26 Mai !

 1. Psd-işti:un grup infracțional comunist!!!Dacă românii nu se trezesc la realitate,pe 26 Mai sa voteze împotriva "DEMONILOR"PSD,România va ajunge precum Venezuela!!!Sau mai rău, din păcate…Atâția adepți psd,care susțin acest dement dracnea,mă sperie!!!Cine se aduna se aseamănă!Hoți,bețivi,infractori,curve politice,etc…Gloata de inculți,îl urmează si-l susține ca pe Guru…Respect Domnule Președinte,ptr.curaj și devotament!!!JOS CIUMA ROȘIE!

 2. Felicitări D.UL PRESEDINTE IOHANNIS ADEVARAT NU AU FACUT NIMIC PT POPORULROMIN SA SSLVAM TARISOARA DIN MINA INFRACTORILOR ANALFABETILOR IDIOTILOR BORFASILOR PENALILOR 26 MAI VA SALVA VIITORUL COPIILOR NEPOTILOR NOSTRI VOM SALVA ROMINIA DIN GHIARILE CIUMA ROSIE PSD

 3. Scuze dle presedinte,nu numai psd nu se ocupă de interesele noastre; voi toți politicienii de după '89 ați "lucrat"ptr voi,nu ptr noi!Eu una,astept nume noi ,în politica românească! 👎

 4. Domnule Președinte eu atât spun. VOTAM DA LA REFERENDUM, VOTAM PNL LA EUROPARLAMENTARE, VOTAM KLAUS IOHANNIS LA PREZIDENȚIALE ȘI LA ALEGERILE PARLAMENTARE VOTAM TOT PNL. ÎN DEMOCRAȚIE HOȚII STAU LA PUȘCĂRIE NU ÎN PARLAMENT NU ÎN GUVERN ȘI NU ÎN SEDIILE PARTIDELOR.

 5. Iarăși se vede ca oamenii din PSD si întreaga actuala guvernare sunt cei mai ticăloși de pe pământ!!! Hoții din guvernul roman conduc tara romanească in prăpastie, o prăpastie mai mare decât înainte de revoluția din 1989! Si Uniunea Europeana numai știe ce sa facă pe calea diplomatică, de acea a trimis guvernului roman o ultimă amenințare!
  „Prim-vicepreședintele Comisiei Europene a trimis o scrisoare prin care anunța că Bruxelles-ul va declanșa aplicarea Articolului 7 din Tratatul UE dacă modificările aduse de Parlament codurilor penale vor intra în vigoare.
  Aceste modificări produc o „impunitate de facto pentru infracțiuni, inclusiv infracțiuni de corupție”, potrivit documentului semnat de Frans Timmermans. Altfel spus, în cazul aplicării acestui articol, considerat „opțiunea nucleară”, România își poate pierde dreptul de vot în UE.“

 6. Pe bune? Nu inteleg daca vorbeste presedintele Romaniei sau este clipul electoral al PNL . Si cei din P SD, si cei din ALDE, si cei din UDMR, ei si cele cateva milioane de cetateni care-i simpatizeaza sunt tot cetateni romani. Presedintele ar trebui sa-i respecte pe toti cetatenii , pentru ca de aia e presedintele Romaniei si nu presedintele PNL(PDL).Macar sa pastreze aparentele. Dar sa nu cerem prea multe de la un biet om, cu slabiciunile si patimile sale.

 7. ,,POLITICA VOASTRA BAI JONGLEORILOR CU MINCIUNA SI PERVERSITATEA, TREBUE SCHIMBATA PRIN A VORBI ADEVARUL, VOI PERVERSILOR SATANISTI ATI DISTRUS ADEVARATA ORDINE SOCIALA IN CARE DOMNESTE SUVERANITATEA CU TOT CORTEGIUL EI DE BINEFACERI, ADEVARATA DEMOCRATIE, ETICA SI ECHITATE SOCIALA DESPRE CARE VOI DOAR AIURITI" !!!!!!!!!
  ADEVARUL = DUMNEZEU.
  IN AFARA LEGII DIVINE ( SUVERANE ) A LUI DUMNEZEU, NU SE POATE VORBI DE SUVERANITATE ( OM LIBER )INDIVIDUALA, NATIONALA SI GLOBALA,…. DEMOCRATIE, ETICA SI ECHITATE SOCIALA, CARE ESTE FUNDAMENTUL UNEI SOCIETATI CU ADEVARAT SANATOASE,….BOLNAVILOR !!!!!
  …Toti sinteti ,,ciolanari" cozi de topor in mina dusmanilor POPORULUI ROMAN.
  NU UITATI, VOI VA TAIATI CREANGA DE SUB PICIOARE, SI ,, SUFLU FRATILOR VOSTRI ADEVARATII ROMANI" !!!!
  TREZIZIVA BAI, CA ,, LUCRATI INPOTRIVA VOASTRA" !!!!!!!
  MENIREA POPORULUI ROMAN ESTE, DE A TRAI SUVERAN, IN, CU SI PT DUMNEZEU ISUS, SUVERANUL ABSOLUT. !!!!!!

 8. 0 santem la toate
  La justitie au lucrat si lucreaza de 30 deani , de unde averile fabuloase ale parlamentarilor si a cateilor de langa ei , oameni buni .

 9. Îndemnul domnului președinte în ceea ce privește prezenta sporita la vot este unul cat se poate de bun. Însă cu privire la referendum, cu toate că întrebările sunt de un pur bun simt, acesta "omite" să menționeze un lucru: referendumul convocat de Președinte României în temeiul articolului 95 din constituție este un referendum consultativ, ceea ce înseamnă ca in cazul in care rezultatul acestuia este unul pozitiv, legiuitorul nu este obligat să adopte o lege în acest sens, ar putea sa o facă, și sper sa o faca, dar nu este obligat.
  Referendumul acesta este unul pur consultativ, in care poporul este chemat să îmi exprime în mod direct opinia cu privire la o problema de interes național, însă nu se votează de către popor în mod concret interzicerea amnistiei și grațierii.
  In fapt, acesta este nu mai mult de o mișcare politică prin care afla daca mai are sau nu sprijinul electoratului și o încercare de a-și îmbunătăți imaginea. Totodata, indiferent de rezultat, cu toate ca nu produce efecte juridice, are o mare sansa sa produca efecte politice pe termen lung, precum fostul referendum pentru reducerea numarului de parlamentari.
  Nu zic că este bine sau rău, spun doar că nu există nici o obligativitate din partea Parlamentului să adopte cele puse în discuție.

 10. Mars la somn Iohaniis nu ești mai departe de Dragnea doar profiți de incapacitatea PSD care o da cu stangul in dreptul ca sa obții al doilea mandat ! Eu o sa te întreb ce ai făcut pana acum …..? Toți sunteți corupți ….

 11. Spurcații comuniști trebuiesc imortalizati în țepele lui Vlad și puși pe YouTube, în semn de respect pnt atrocitățile comise de ei de când sau instalat în sud estul UE….

 12. sa vina clasa politica formată din tineri care na avut dea face cu comunismul . iar voi plecati cu toti la puscarie si tu si dragne si blaga si videanu si tariceanu si iliescu si udrea si orban si toti mam saturat de voi

 13. Felicitari domnule presedinte ! Desi v-am votat , am constatat ca m-ati pacalit fara probleme . La referendumul pentru familie ati indemnat la boicot, pentru ca aveti o anumita agenda. De povestea caselor nu mai vorbim.. Personal nu mai cred ca sunteti cu ceva mai bun ca restul…. Ati jignit crestinii cu diferite ocazii , desi eu cred ca acest popor este majoritar crestin… Asta spune multe …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');