L-am întrebat pe Dragnea în sala de judecată dacă are valiza pregătităMalin Bot a realizat un nou material video. Poti susține acum și direct activitatea mea, pe Patreon, aici: https://www.patreon.com/malinbot Poti afla totul despre …

source

loading...

27 thoughts on “L-am întrebat pe Dragnea în sala de judecată dacă are valiza pregătită

 1. Ferească Dumnezeu! Ce striga oamenii aceia inculți? Vor Președinte un incult, care nu știe decât sa fure? Ca sa fii Președinte în primul rand trebuie sa ai cultura generala, sa fi moral, sa nu umbli cu tarfe, cu fete de seama fiicei, sa știi limba străină,nu sa dai… Limbi!
  Respect Malin! Dragnea la pușcărie președinte la spălat wc-uri!

 2. Floriana Jucan, aceasta baba care a curvarit toată viata și se culca cu ambasadori și cu interlopi, aceasta securista împuțită?!… Ce sa caute, sula și apoi sa toarne la securitate! Sau vrea MUIE… PSD!

 3. 95% din cei care strigau " Dragnea Presedinte " erau pensionari, 5% erau copiii / nepotiii acelor pensionari care au fost pusi de ei sa stea si sa strige " Dragnea Presedinte " :))
  11:50 acum isi fac efectul medicamentele alea :))

 4. BOICOT ! Nu avem ce vota la europarlamentare . Sa ii trimitem pe boieri la sanatoriul PE pe 25000 € lunar ? Nimeni niciodata nu a facut acolo ceva pentru diminuarea saraciei din Romania .

 5. Malin in afara de galagie mai sti sa faci ceva ? De fraier ce esti te-ai certat cu jandarmii si apoi ai vrut sa te angajezi la jandarmerie . Pe post de om de servici la budă .

 6. Da-ti stop la min 11.51.Urmariti materialele video si veti vedea cum acesti indivizi apar prin diverse filmari , ca niste protectori ai lui Dragnea !

 7. Malin Bot – Esti un excroc in leafa parazitilor ce stapinesc România , adica a patronilor . Nu conteaza partidele . Conteaza ca tu promovezi exploatarea populatiei ca sclavi . Cu ceva timp in urma ai facut scandal la Bucuresti cu jandarmii . Apoi ai vrut sa te angajezi la jandarmerie . FAPTELE tale arata ca desii nu ai servici primesti multi bani de la partide de dreapta . Adica esti un ANTI ROMÂN . Sprijini pe ticalosii ce chinuie poporul român pe sume mari de bani . Asa se explica ca te plimbi prin Romania fara sa iti lipseasca nimic . Cautind sa prostesti lumea cu lozinci obosite .

 8. Malin Bot – In ce calitate ai stat tu in zona presei ? Tu te dai vinzator de ziare sau de stiri din acelea false ? Nu-l sustin pe DraKnea dar nu-mi plac impostorii tradatori ca tine . Tu faci mult scandal , manipulezi oamenii prostindu-i si indrumindu-i in directii complet gresite . Esti un biet scandalagiu mistocar mitocan platit de partidele de dreapta . Esti in leafa lui Orban dupa cum spun unii .

 9. Maline la munca ! Nu mai fi parazit in leafa lui Orban . Te plimbi si faci scandal prin toata tara . Nu tie rusine individ cu parul alb sa fii parazit ? Nici la jandarmerie nu au vrut sa te primeasca . Nu prezinti
  incredere .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');