L-am provocat pe Dragnea să nu fie laș. A fost laș, ca de fiecare dată când ne-am întâlnitAm montat greșit prima varianta pe portret. Am refăcut montajul în varianta land scape. Malin Bot. Cine sunt. Ce am făcut. Cine mă susține. De ce #rezist.

source

loading...

32 thoughts on “L-am provocat pe Dragnea să nu fie laș. A fost laș, ca de fiecare dată când ne-am întâlnit

 1. Malin ai grija la aceste persoane care se dau prieteni acum cu tine când ei ți s-au opus în trecut. Cum si-au schimbat opinia acum despre tine, își vor schimba din nou opinia când timpurile se schimba.

 2. Iti imaginezi oare ce procentaj din sustinatorii PSD, gindesc ca muncitorii pe care i-ai intilnit ? Un fapt imbucurator, ca partidul ciumei rosii este pe duca. Totul este numai de fatada, pentru interese minuscule, mici cadouase.

 3. Dragnea este un frustrat ,toată viața s-a gudurat pe lângă oameni mai puternici , pe lângă Basescu , Ponta , Coldea ,a fost chelnerul lui Trump ,încercând să îi atragă atenția ,dar nu a fost băgat de nimeni in seamă ,a fost sluga umilă a lui Netanyahu ,chiar s-a oferit să mute ambasada !!! El niciodată nu își va depășii cu adevarat condiția de slugă și subordonat ,el va fi întotdeauna locul 2 !!! Nu va fi niciodată președintele României ,indiferent ce ar face ,mai devreme sau mai târziu va ajunge la pușcărie !!!

 4. Mult respect Malin iti multumesc pentru toata munca depusa pentru a fi cinstit si corect. Sunt alaturi de tine. 💙💛❤🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

 5. Cred ca ai urcat acelasi videoclip de 2 ori din greseala. Mai este un clip identic publicat cu o ora inainte de acesta cred, sper sa nu gresesc.

 6. Mălin te salut…. Frate tu ai mare dreptate dar ceea ce tu spui în toate aparițiile tale nu ajung la foarte Mulți Români ( toată prostimea care este manipulată nu are acces la internet , la informații …. Majoritatea sunt în urmă cu 50 de ani…..

 7. Daca lucrurile continua asa, Malin Bot o sa ajunga la puscarie si Dragnea o sa taie si sa spanzure in Romania, la ordinele sefilor lui din tara si de la Moscova. Tergiversarea sentintei definitive in procesul acestui satrap de Teleorman este inadmisibila.

 8. Jegul de Dragnea a fost un LAȘ dintotdeauna , el vrea să scape de pușcărie idiferent peste cine trebuie să calce. Nu-i deranjează nici faptul că fosta soție a recunoscut totul și a plătit partea ei de prejudiciu, iar faptul că au fost încă căsătoriți pe vremea când s-a comis fapta este trecut cu vederea. Din acest punct de vedere reiese că numai fosta soție este vinovată , iar el n-a știut ce se petrece în casa lui . Oare oamenii sunt chiar așa de naivi ? pot fi manipulați chiar în halul acesta ?

 9. Salutare Malin..Uniți învingem ciuma rosie bolșevică iliesciană din Romania..Mult nu mai au..Juram ca vor plăti scump toata distrugerea și jefuite țării și poporului!

 10. Stau si ma gindesc ce sa. r intimpla daca toti hotii ar cere la curte asa zisa constitualitate atunci sa r tergiversa toate dosarele la nesfirsit sii,ar scapa curtea salvarii Indemn pe toti care au probleme cu legea sa procedeze la fel pentru ca legea ie egala pentru toti Rusine justitiei ca fac jocul unui corupt cineai are incredere in militie jos ccr!!!!!

 11. Maline, exista comenturi care ma amuza, ai sustinatori cu simtul umorului dar ieri am ras cu lacrimi citind comentul unui cetatean pe canalul Adevarul. Suna cam asa : in sala, cel mai tare era Malin Bot in ceafa lui Dragnea,, Bravo Maline.

 12. Maline ma mir ca mai reziști ma rog la Dumnezeu ca să fie cu tine oriunde mergi. Astăzi așteptăm ca inculpatul Dragnea sa fie reținut. Poate numai cu o revoluție scăpăm de acești mafioți corupți infractori mincinoși. Și Stefanescu trebuie sa dispară. Când îl văd îmi vine sa ma iau de gatul lui să-l strâng pana nu mai minte. Fiecare vorba este minciună. Copii trebuie ocrotiți. CCR nu are alta șansă decât să dea sentința dublă 7/10ani de jilava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');