Mihai Tudose, dezvăluiri despre DragneaFostul premier Mihai Tudose a vorbit, la Adevărul Live, despre relaţia tensionată cu Liviu Dragnea, dar şi despre viitorul său politic în Pro România. I-a cerut …

source

loading...

41 thoughts on “Mihai Tudose, dezvăluiri despre Dragnea

 1. «M-am uitat în siviul (adică în „CV”-ul, da' spus pe americănește) dumneavoastră și […]”.
  Ce pizda mă-tii, bă imbecil cu față cretinoidă, îi ăla „siviu” („CV” știu că-i abrevierea termenului curriculum vitae făcută à la Bucale), că în lumea anglo-saxonă se folosește termenul „resume”??? „Siviu”???
  Unde pizda mă-tii ai auzit tu termenu' ăsta, în care țară vorbitoare de limbă engleză, în care film sau serial produs în respectivele țări, bă furculision și transhumeișăn de Dîmbovița???!?

 2. e ok … mai sincer decat credeam …. cred ca ponta si restu chiar au competente social democratice moderne … insa hotia din PSD ii intrec si pe ei … sa speram ca ajung mai sus si respecta ideile principale

 3. Aceasta este greșeala capitală a dizidenților din pesede (tovărășelul Puie Monta inclus): în loc să creeze o alianță cu ceilalți cîrcotași din sînul partidului în chiar sînul partidului și să facă un front comun în interiorul acestuia – ca membri cu drepturi depline, un front radical opus conducerii dictatoriale, în loc să facă scandal și să ceară schimbarea conducerii, ei își bagă coda-ntre picioare și se ușchesc. P-ormă fac gît prin ziare, la radio și la teveu „că dracu', că lacu', că tată-so pe gheață cu moașă-sa-n brațe”.
  Stai, dom-le, membru pesede, și fă circ. Că unde-i unu' nu-i putere, da' în mod cert nemulțumiți de „Dragneism” sînt căcălău.

 4. Ma bucur ca Dragnea minte de isi crede singur minciunile. Asta se numeste primul pas spre nebunie. In strada nu poate sa iasa. Va trebui sa isi schimbe tara. Dar UNUL dintre noi te vom gasi !!!! O Doamne cat mi-as dori si eu.

 5. pSD si pro romania sunt tot aceeasi , cum a spus si @goldmund intr-un comentariu mai sus. Astia tot niste perfizi care pretind ca "doar pentru Romainia" doar la inceput, ca apoi abia asteapta sa ajunga la conducere. ca sa traga pentru interesele lor.

 6. Daca Mihai Tudose spune ca statul paralel nu este, de nu ne explica faptul ca, kovesi & company au facut zeci sau sute de dosare pentru a rasturna guverne si majoritati ! Tot postasii sunt si cei de la company ???

 7. PSD ALDE ar trebui desființate . Sa nu mai existe . Și cei care au făcut parte din aceste partide sa nu mai ai dreptul să dețină nici un fel de funcție în domeniul public.

 8. Povesti de campanie electorala. Vezi doamne tipui-i impotriva lui Dreagnea. Daca ar fi adevarat nu ar fi Dragnea ajuns unde a ajuns. Dragnea a ajuns acolo inclusiv cu sprijinul lui Tudose.Daca asa de tare iti iubesti tara , Tudose smeritu, unde ai fost in August 2018??? Din 90 incoace, numai naparci au condus tara.

 9. Mahalaua ,dragii mei,poate arata"calitatea umană",a fiecăruia dintre noi.Dar calitatea unui popor care a dat atâtea jertfe umane,nu poate fi …asa!Ar fi bine sa ne amintim cate avorturi s au facut,adica ,câți viitori mari oameni am întors noi din drum?!Sa ne rugam fiecare sa ne ierte Domnul nostru IIsus Hristos,sa ne dezmeticit ,sa redevenim ceea ce sărbătorim la Paste:creștini adevărați!sa ma iertati…dar sa va gândiți!

 10. Dupa acest interviu, mi-am scuturat capul… Ma simt de parca as fi stat cu o baba d-aia la tara si imi povestea toate barfele. Nu iese nimic bun din PSD. Toti sunt la fel

 11. Din '90,se duce asupra țării acesteia un război nevăzut !Acela de a distruge învățământul!Tara aceasta nu avea analfabeți!avea oameni inteligenți ,învățământ de top!un copil de clasa a 5 -a evaluat in '92 pt clasa a 7-a!Este o realitate ca s a primit comanda de a distruge învățământul in România.Ne ademenesc copii noștri pt ca ai lor sunt distruși de droguri și sex!Iesiti ca Polonia cu copii de mâna și arătați le obrazul vânzătorilor de Tara!

 12. Oameni buni cînd ciolanul îi mare este pt toți dar cînd este pe terminate din păcate astea sunt consecvențele și nu trebuie sa ne mai mire nimic trebuie să înțelegem odată pt totdeauna ce bine și ce e rău dar din păcate… Noapte buna

 13. Cu toate ca nu am fost si nici nu sunt simpatizant PSD Dnul.Mihai Tudose a fost un premier bun si este un om pe care il respect pentru fapptul ca a avut demnitate si coloana vertebrala si nu s-a inclinat in fata lui Dragnea.

 14. you had THE ANTICHRIST CHILD barakobama for president what can you say
  about that ? :))) america the first country in history that had an real
  antichrist as a president … i mean wow.

 15. Daca mai ascult imi vine rau , banuiam ca penalul à acaparat puterea.BRAVO. de 2 ori Presedintele este acuzat deceaba ca nu tine cu tara.Multe lucruri sint gresite.Asa este ,are dreptate se scapa singuri de puscarie, Ne pacaleste acest penal daca l lasam.

 16. Un profesionist desăvârșit, un om care a vrut sa facă politica dreapta
  Când un om in politica românească vrea sa facă lucrurile corect este îndepărtat!! Tot respectul pentru acest domn!

 17. Gradatii sub acoperire din partid, au primit ordin de incorporare la serviciile secrete și au început politica trădării , diversiunilor și denigrarilor conform apucaturilor securisto-staliniste și basiste. Tudose mai bine dute acasă la baltă cu brostele, că ai una în gât.

 18. A facut o gramada de lucruri bune. Se vad in Braila, lucrurile astea bune pe care le-a facut….Ca si Dragnea in Teleorman, si multi altii. Vrancea, Iasi, Botosani, si toate gaurile negre ale Romaniei, unde intri si ajungi in secolul 20, pana prin anii '30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');