Noaptea cand infractorul Dragnea a ucis democratiaJandarmeria a intervenit in forta in Piata Victoriei. Langa Dragnea sta beizadeaua unui general de securitate. Are legaturi cu mafia italiana Ndrangheta, specializata in trafic de droguri….

source

loading...

22 thoughts on “Noaptea cand infractorul Dragnea a ucis democratia

  1. O plângere la CEDO nu se poate face pe jandarmerie? Nu cred ca a amendat jandarmeria in iarna sute de mii de protestatari. Când a incalcat jandarmeria legea ; atunci sau acum?

  2. Daca as avea resurse la cate pot si eu sa spun as fi langa campania rezist# daca ar fi langa tine încă o mie de persoane sar putea schimba ceva dar e greu ca e sărăcie multa in tara ca sa supravetuiesti trebuie sa munceste zi lumina . Respect încă o data .

  3. DEMISIA !!!! CEI CARE SUNT NUMIȚI IN FUNCȚII POLITICE, DEVIN A-POLITICI DUPĂ NUMIRE! AȘA SCRIE LA LEGE ȘI ÎN CONSTITUȚIE!!! PREȘEDINTELE DEVINE A-POLITIC PENTRU GARANTAREA DEMOCRAȚIEI ȘI BUNĂ FUNCȚIONARE A PUTERILOR ÎN STAT. JUDECĂTORII ȘI PROCURORI ȘEFI DEVIN APOLITICI PENTRU INDEPENDENȚA JUSTIȚIEI. MINIȘTRII LA FEL, DEVIN A-POLITICI PENTRU INDEPENDENȚA PUTERII EXECUTIVE. A SE DEOSEBI DEMOCRAȚIA CU INDEPENDENȚA JUSTIȚIEI DE COMUNISM SAU CAPITALISM.
    ESTE UN RĂZBOI LA NIVEL MONDIAL ÎNTRE COMUNISM ȘI DEMOCRAȚIE. APĂRAȚI-VĂ SFERĂ DREPTURILOR! ALTFEL O SA AJUNGEM UNELTE FĂRĂ VOINȚĂ!!! LUPTAȚI ROMÂNI, ARESTAȚII CĂ SINGURI NU O VOR FACE! URMEAZĂ SĂ CONSTITUIM UN TRIBUNAL AL POPORULUI PE CALE LEGALĂ AȘA CUM A MAI FOST ÎN ISTORIE! VALORILE DEMOCRATICE PRIMEAZĂ
    NOI DĂM TONUL CULTURII ÎN STAT!

  4. stimatii mei rominii nu va asteptati la ceva mai bun atunci cind puneti lupul cioban la oi . Nu va asteptati la ceva mai bun trimeteti lupul o=in padure si puneti ciobani pazitori de oi.

  5. Sa ai sanatate tot respectu meu esti un erou adevart dar ai nevoie de televiziune sa fi auzit frate dar ei sunt la fel ca ei balegari futai dumnezeu la care se milogesc de la antena1 pana la pro tv s sa va iau familile in pula romanieii profitorilori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');