21 thoughts on “POLITICA NATALIEI MORARI / 07.03.19 / PLAHOTNIUC, VIITORUL PRIM-MINISTRU?

 1. Da cu asa specialiști ajungem departe ,va dati seama atunci cum gîndește omul de rînd care nu este informat .stiti nu le ajunge furtunul de spalat masini si sint ca si gâscă lui chirtoaca in garaj.numai bine tuturor.

 2. Mai domnule roman Buhaes tu spui ca ACUM sa vina cu cu propuneri catre PD, din fagaduele ACUMului preelectorale or sa vina cu propunerea ca sa fie miliardul returnat , iar vinovetii in frunte cu plaha al tau sa fie judecat, Ce crezi ca va vace plahotniuk , ar face coalitie cu ACUM ??????????????????????????

 3. M.Mihaes este foarte straniu idee nu are ce vorbeste,vai de capul lui ,intrun stat capturat de o singura persosna si dezasteu care este in tara,datorita lui!!! Fara indoiala cine este hotul principal,Dragauteanu(sotia)este in PD,Sor in loc sa stea in puscarie,este in parlament.Protejatul lui este Plahatniuc ,e clar!!!!

 4. Natalia da nu intrerupe invitatii tai.. ori fa singura emesiunea , vorbeste singura, acesta nui profesionalizm .. undei miliardul? Intreabal si pe iubitul tau- k.lucinschi..

 5. Victor Ciobanu nu pare a fi expert. Nu arată nivel de expert și nici stofă de expert. Este așa – o mediocritate ordinară picată pe ecran.
  Mihăieș, cu pregătire de expert mai bună, este avocat (gol) al lui Plaha.
  Pașa, bun expert, a căzut nije plintusa cu propunerea ca Plaha să întoarcă miliardul, în timp ce justiția spune că miliardul a fost furat de altcineva. Dar și după ce a spus că Regulamentul Parlamentului nu este lege.

  Până la urmă, a ieșit o pălăvrăgeală, dintre cele în care pierzi timpul ascultând-o…
  dacă n-ar fi acolo prezentatoarea simpatică.

 6. Behăieș o fi vazut vreo emisiune la ren-tv despre principiul pareto și a rămas profund impresionat. O nulitate mai pe scurt.

 7. La situația asta de rahat ati adus- o voi cei care ați votat pentru escroci care v-au folosit ca pe niste cretini utili in integrarea in UE.S-ai pupati acum in cur.Na, mai vreți integrare sau mai aveti nevoie de apărare de tancurile rusești? Da,Chiar este o situație stupidă.Oamenii au votat deja ă cita oară pe cei care ii jefuiesc.Cretinizm sau degradare totala

 8. Домну Михэеш е ун жукэтор де казино ши пентру бань, поате сэ трагэ мастю ла любой, принчипалу сэй плэтяскэ, пе скурт ый проституткэ политика пе бань.

 9. O EMISIUNE DESPRE TRECUTUL ROMÂNILOR SI PREZENT DE UNDE VIN ȘI UNDE MERG SI CUM A LUAT NASTERE POPORUL ROMÂN PRIN UNIREA DE ZONE GEOGRAFICE SUB UN SINGUR NUME , PUTEȚI FI DREAPTÂ CU ISTORIA DACÂ O CUNOASTEȚI, NU CEA STUDIATÂ LA MOSCOVA, DEFORMATÂ…

 10. PDM are cele mai multe mandate dintre partidele pro-europene, a fost votat de peste 80% în raionul de baștină, oamenii îl văd ca un lider puternic care poate munci pentru oameni și arăta rezultate pe măsură, de ce nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');