Stiri Băsescu îi dă LECȚII lui Iohannis: ‘NU trebuie să mai pună GAZ PE FOC’


Traian Băsescu a aplaudat faptul că președintele Klaus Iohannis a participat la ședința de Guvern,….

Băsescu îi dă LECȚII lui Iohannis: ‘NU trebuie să mai pună GAZ PE FOC’

Traian Băsescu a aplaudat faptul că președintele Klaus Iohannis a participat la ședința de…


Source

loading...

23 thoughts on “Stiri Băsescu îi dă LECȚII lui Iohannis: ‘NU trebuie să mai pună GAZ PE FOC’

  1. Niste jigodii cu totii, indiferent de partid sau culoare politica! Ne-au transformat in colonie pentru extractia resurselor naturale mai rau decat cele din africa, o colonie careia i s- a interzis sa produca ceva si care este condamnata sa traiasiaca din gunoaiele pe care le arunca ue!

  2. Asta ar trebui la ora asta sa aiba discutii existentiale cu Bercea Mondialu si cu fratele seu acolo unde le e locul daca Luluta si cu Agustin n ar dormi in bocanci

  3. Basescu taci dracului din gura tu ai facut din Romania stat mafiot ..tu meriti puscarie pe viata si confiscarea averii tale si a copiilor tai nimic nu e facut cinstit!Rusine!la puscarie cu tine nu la dat lectii altora!

  4. Daca dadea PSD legea gratierii in timp ce erati presedinte,ce faceati? Ca nu ati fost deloc prieten cu PSD, pe timpul mandatelor dv de presedinte, dar acum interesul poarta fesul!!! Sa va fie rusine….

  5. Se tot scrie de cat a furat PSD – ul in 27 de ani! Dar “epoca Basescu” unde-i? Cine a uitat anii de groaza cu salarii din care s-a taiat 25%, când se închideau spitalele rand pe rand si se cheltuiau banii noștri pe piscine in sate unde nu este canalizare, telegondole in cătune, partii de ski in zone unde ninge din joi in paști si cate alte nebunii. Unde s-au dus banii, in ce conturi grase si pe ce vacante am văzut. A prosperat tara asta atunci?? Cat dispret pentru 7,4 milioane de voturi, dispret national si european, nu gluma! Cum putem uita atât de ușor umilirea noastră ca tara?? Cum de i s-a permis iar lui Basescu intrarea in politica, dupa ce, culmea! mai si recunoaște cum aranja dosare penale ale adversarilor politici, după toate furtișagurile de milioane si milioane de euro?? Stau si ma întreb : nu cumva ne meritam soarta, daca uitam lucruri grave si dureroase așa de repede ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');