TeamViewer

TeamViewer este o aplicatie rapida, simpla si usor de folosit fiind o solutie de control de la distanta folosind Internet-ul.
Este o aplicatie care integreaza mai multe module:
– controlul de la distanta al computerelor folosind Internet-ul;
– poate prelua controlul computerului de oriunde din lume prin Internet chiar si printr-un firewall. Nu necesita instalare, doar utilizare sigura si rapida;
– permite afisarea unor demonstratii, prezentari (PowerPoint), ajutor de la distanta (pentru prieteni, colegi, colaboratori);
– transfer (partajare) de fisiere, chat;
– este o aplicatie gratuita pentru utilizare necomerciala.
TeamViewer este o solutie pentru toata lumea… Majoritatea aplicatiilor de acest gen ofera pachete separate pentru asistenta de la distanta, administrare de la distanta, demonstratii si prezentari, transfer de fisiere, chat, etc. TeamViewer este o solutie integrata pentru tot ce aveti nevoie, continand toate modulele intrun pachet simplu si foarte abordabil.
Aplicatia poate fi folosita nu doar pentru controlul computerelor si serverelor ci si pentru instalarea sau dezinstalarea altor aplicatii chiar daca este nevoie de restart si reconectare.
TeamViewer are integrat transfer de fisiere care va permite sa copiati fisiere si directoare pe si de pe computerul partener aflat la distanta, chiar daca acesta lucreaza din spatele unui firewall.
TeamViewer este o solutie foarte sigura. Foloseste pentru transmiterea datelor o cheie interschimbabila si sesiune criptata AES (256 Bit) , acelasi standard de securitate folosit de https/SSL.
Folosirea aplicatiei (instalare, dupa caz) nu necesita drepturi de administrator. Doar rulati aplicatia si… gata!
Optimizarea conexiunii la Internet este realizata de TeamViewer automat in functie de calitatea selectata de utilizator.
Un alt mod de lucru este prezentarea desktop-ului dv. unui partener. Ii puteti arata o demonstratie, un produs sau chiar o prezentare PowerPoint (care poate fi inregistrata).
Printre problemele intalnite la aplicatiile de control la distanta se afla firwall-urile si blocarea porturilor si rutarea lor pentru adresele IP. Daca veti folosi TeamViewer nu trebuie sa va faceti asemenea griji… TeamViewer va gasi intotdeauna o ruta spre partenerul dumneavoastra.
Utilizarea aplicatiei se face foarte simplu si nu este necesara o configurare initiala obligatorie. Dupa aparitia ferestrei principale a TeamViewer se poate alege modul de lucru adica: control la distanta, prezentare, transfer de fisiere sau VPN (default=remote). Urmeaza apoi obtinerea de la partener a numelui sau de utilizator si a parolei, dupa care … spor la munca!
TeamViewer este o aplicatie gratuita, rapida, sigura care nu necesita instalare; pe site-ul producatorului exista versiuni (http://www.teamviewer.com/download/portable.aspx) care pot fi rulate si de pe un USB stick. Este formata din mai multe module (control la distanta, prezentare, transfer de fisiere, chat) care o diferentiaza de alte aplicatii din aceeasi categorie. Nu are probleme in a rula chiar din spatele unui firewall. O aplicatie care poate fi optimizata in ceea ce priveste alocarea de banda, foloseste o cheie aleasa aleatoriu la fiecare conectare, este bine securizata, o aplicatie care merita incercata!
Download: LINK
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');