Youtube Video John Onoje vrea unire, dar nu cu o Romanie coruptă – Curaj.TVAfromoldoveanul era azi in Piata Victoriei, dar spune ca nu protesteaza, a venit doar ca observator
La Chisinau parea mai hotarit contra guvernarilor mafiote
www.Curaj.MD

Sursa

loading...

6 thoughts on “Youtube Video John Onoje vrea unire, dar nu cu o Romanie coruptă – Curaj.TV

  1. cacind john in chisinau acasa vorbea in rusa,el nici nu o cunoaste,el romina rau o vorbeste,eu vad ca oleg face oleaca de ( рисуялэ)piar in piata in fata rominilor care ii inconjoara pe dinsu si pe jonh,si vrea sa arate cai mare romin))

  2. значит Оноже говорит что не знает русского,странно а на центральном базаре я слышал как он говорил по русски с покупателем когда тот у него кофе брал.Чудеса видимо!

  3. Ai mai scris un baiat mai jos: niciun roman cu scaun la cap nu vrea unire cu voi care sunteti niste muritori de foame si trei sferturi din Basarabia e ruseasca. Plecati la Moscova si nu mai calcati in Bucuresti. Oleg ma jur ca daca vreodata imi iesi in cale prin Bucuresti nu mai raspund pentru faptele mele. Ne am saturat de voi jegosilor si salbaticilor la minte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');