Youtube Video M-am oprit la #DNA și s-au agitat jandarmii – Curaj.TVSe anuntase pentru azi dimineata un protest anti-Kovesi, dar n-a mai venit nimeni pina la ora 10. Eram doar eu si alti citiva sustinatori ai ei razletiti. Mai multi si mai activi erau jandarmii. Romania e stat politienesc?!
www.Curaj.MD

Sursa

loading...

4 thoughts on “Youtube Video M-am oprit la #DNA și s-au agitat jandarmii – Curaj.TV

  1. Astia-s jandarmii din categoria maimutoilor slugarnici care imprastie protestantii rezist. Am vazut cum actioneaza aceasta institutie mizerabila, la comanda politica a hotilor din parlament. S-o fi ofticat jandarmul ca nu protestezi, abia astepta sa ii dea din papagal cu legea 60. jandarmeria cu doua fete, pentru unii muma, pentru altii ciuma.

  2. Mars in Moldova ta in urma cu 100 de ani!!!! MARS !!! Noi romanii va dam clasa ! Traiesti cu mata si cu tatu la 40 de ani!!! Nu ai ocupatie si umblii bezmetic pe strazi , cautand sa faci senzationalul din nimic. Esti ridicol! Tot timpul cauti conflicte imaginare. Cred ca ai multe frustari interioare. Esti un ratat!!!
    Răspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

); ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid', 'linkid.js'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');